lördag 18 juni 2011

Fast våran katt är svart


En bra dag. En lugn dag. En regnig dag. Jag älskar regnet och all den syremättade luft som det lämnar kvar åt oss. En skön dag. En lagom solig dag. En fin dag. En dag när det går lätt att andas. Både in och ut. Ut och in. En bra dag. Idag.



så hörs vi, snart.
:)
/helena



ps Mannen tog fotot av tavlan med hjälp av (med stjälp av? :) mobilen, så därför går det inte att se vem konstnären är, där nere i hörnet. Om någon är jättenyfiken så får jag kila bort till den lokala vårdcentralen. För det är där den finns. På väggen.

2 kommentarer:

  1. Ett porträtt av er! KAnske? =)
    Tack för gladarga kommentarer hos mig! Det är så bra med bloggen, där kan jag skriva av mig när jag mött någon jantemänniska och så känns det genast bättre. Jag behöver liksom få ur mig tankarna och klargöra för mig själv vad jag tycker och göra valet att ha kvar min livsglädje. Och ännu bättre när man kan få fina hurrarop från tex dig, tack!

    SvaraRadera
  2. Maria: Om jag hade haft rött, krulligt hår och mannen varit en hejare på dragspel istället för gitarr, så... Men visst är det, ändå, VI på något sätt. :)
    Du vet att jag hejar lite extra på er duktiga återbrukshantverkare! Såg du förresten att jag gjorde en liten länk till dig härom veckan. Titta på inlägget med det konstiga namnet "Sommarhyllnigning", om du är nyfiken... ja, har du en sådan grytlapp, tros?
    :)
    /helena

    SvaraRadera