tisdag 19 juni 2018

Killar under kudden


Funderar på om det inte börjar bli dags att ta ut världens minsta - mest orange - ponnys på rastning i den grönskande midsommarhagen snart.

- Hörrni, upp och hoppla nu! Ögonaböj. Öronaböj. (Känner på mig att jag har använt det småtråkiga skämtet med öronaböj minst en gång förut, men gillar man återanvändning så gör man).


Funderar på om det inte börjar bli dags att stuva undan det här julnumret av Lyckoslanten snart? Det har ju visserligen inte legat framme ända sedan det var nytt - 1955 - bara nästan.


Funderar på om det inte ska bli några blommor plockade snart, eller? Eller om det kanske räcker med att plocka in de här sju bad boysen i sovrummet istället?

Kan man då verkligen - får man alls - kallas bad boy om man klär sig i pastellfärgade hängselbyxor?

Och svaret är givetvis ett rungande, sjungande: JA!

:)
/helena

ps Däremot är det nog inte särskilt lämpligt att lägga en LP-skiva under huvudkudden. Särskilt inte när man har mött sin egen mycket musikaliska mister McDreamy för länge, länge sedan.

pps Vintage-skivan med Schytts är fortfarande inplastad och kommer så att förbli. Det här är inte riktigt min melodi. Men fotot på omslaget är så underbart! Och de ljusblå, rosa, gula, mörkgula, gröna, orange och lila byxorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar