måndag 9 november 2020

Sju sjukt snygga kort att skicka. Eller åtta.


Löven har fallit. Till och med höstblommorna är trötta. Det är dags att ta farväl till grönskan. Snart ska allt få vila en stund. Men till våren ses vi ju igen. Ett hoppfullt kort att skicka till någon som hatar vintern? Eller kanske ännu hellre till någon som älskar våren!

Det går ju att skicka något till någon som du pratar med ganska ofta också, kanske varje dag. Någon som du glömde att säga god natt till? 

Eller så vill du ta ett större grepp om det hela, och önska jordens mylla matnyttig och nödvändig återhämtning. (Fast vart du ska skicka DET kortet, vet inte jag. Till en åkersork? Den åker väl runt lite varstans, tänker jag. ÅKERsork. Hehe. Eller adressera till en hårt arbetande mullvad kanske. Eller till jordens verkliga bonde - daggmasken.)

En musikalisk hälsning, kan det vara något?

Ett kort till någon med stora drömmar. En nattmänniska med stora drömmar? Tja, varför inte? Månsken är ju alltid vackert. Natt som dag.

Din vän behöver kanske lite mer sol på nosen?


 En färgklick mitt i vardagen. Kan det vara något för dig?

Och snart är det ju jul!


Och sedan kommer visst våren igen - har jag hört. And happy colours!


Hoppas ni gillar. Och hittar något att skicka till en vän. Eller två. Eller åtta. Eller så.

<3

/helena

ps Milky Way. Jag gjorde en annan version på den också. Eller snarare ett komplement bara. En slutversion. Blev bra, tycker jag. Och den kommer säkert också in på en blogg nära dig, så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar