tisdag 30 augusti 2011

Som natt & dag


Om man skulle sitta från morgon till kväll i våran soffa. Jag sa om. skulle man ha ungefär den här utsikten.

Jag tycker så mycket om mina gamla teaklampfötter!

Tycker det känns som ett fint giftermål, ja, mellan Herr Teaklampfot och den något (läs mycket:) yngre fru Läckerlampskärm! Han med sin stilrena klassiska form. Längst ner ser det nästan ut som att han har en fotlänk i guld. Lite bling-bling måste väl även en "karl" med ett par extra år på nacken få ha?

Den unga frun med den "lilla svarta"! Ett och annat ögonbryn höjdes nog på detta bröllop, när hon valsade in i ett svart lackat fodral, med lite ödleskinnskänsla. Oh, la, la.

Ja, vad kan man säga annat än - a match made in inredningsheaven!? Lampfötterna köpte jag för en del år sedan i den lokala antik & kuriosaaffären, som låg här på ett torg helt nära mig, tror jag nämnt tidigare att den, tyvärr, har upphört att existera. Utom i mitt minne. Och bland alla fina second hand-saker jag köpte med mig därifrån. Som exempelvis nämnde Herr Teaklampfot. Ja, och hans bror.

Dubbelbröllop!

Fru Läckerlampskärm och hennes syster köpte jag här! för ganska många år sedan nu. Så något sådant finns nog inte kvar. Men en hel del andra sköna ting såklart. Kika gärna in här på Betty's en sväng.



så hörs vi snart.
:)
/helena




ps Om det nu skulle vara så att man skulle vända sig åt andra hållet, där i soffan, så kan det ju hända att man får syn på någonting i den här stilen:

En välbekant flagga. En glad silvermedljör! Friidrott natt och dag. VM i Daegu! I ett soffhörn nära mig! Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar