fredag 12 mars 2021

Barntillåtet, barnförbjudet

Hej på er. Helgen är här och jag tänkte vi skulle ha lite vintage-mys tillsammans. Vad säger ni? Är ni på? Yes? Fast nu har ju jag smygstartat en del förstås, så det är väl bäst att jag...

...fyller på lite först. Så där ja. Salt och sött i en lagom blandning, precis som det ska vara. Mm. Mums. 

Salta märken. Salta på precis rätt sätt. S som i...skägg, kanske? Visst är det skönt att få tröstäta bort en stund?

Kanske borde ta ett äpple ändå? Nej, det är för nyttigt, va? Vi väntar väl med det till måndag eller så? Mm.

Men oj, vad ni snaskar! Ni måste varit väldigt sugna på helg och mys, va? Nu är det visst bara två jungfrubröst kvar, och jag som bara har tagit ett par tre stycken eller så. Hm.

Puh. Vilken tur att jag hade mer att fylla på med då, va? Yes! Men jag ska nog ta ett äpple i alla fall. Eller en kola ur den fina bonbonjären? För att stilla alla godisbegären? Jo, så får det bli. Bra. Smaskens. Och det är ju ändå fruktkola det handlar om här, så lite nyttigt måste det väl ändå vara, va?

Hoppas ni gillar fredagsmys och lördagsgodis lika mycket som jag? Även om jag nog tycker att tisdagsmys och onsdagsgodis är allra, allra mysigast och godast.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Stopp! Det heter så, barnprogrammet som mannen tvingade mig att titta på (som sexåringarna på hans jobb skrattar högt och glatt åt). Och vad hände? Jag kunde givetvis inte slita mig sedan. Såå kul ju. (Även om jag pausade och play:ade en massa fram och tillbaka för att kolla in lite inredning också. Bland annat Josef Frank-tapeterna i köket. Sorry, är väldigt inrednings- och prylskadad, jag vet). Men barnprogrammet, där den kavata lilltjejen i familjen har superkrafter som gör att hon kan få lite mer som hon vill, och göra världen - och sina föräldrar - lite roligare och mer barnvänlig, var faktiskt jättekul också. Passar så bra med små, kortkorta program. Bra att binge-titta på, går fort och ger ändå mycket på den korta tiden. Det måste ni bara se, om ni inte redan gjort det. Om ni sedan har någon liten som titt-alibi där hemma, är det ju bra för er. Själv skäms jag inte för någonting, som ni vet. Nästan ingenting alltså. Alltså är det inga som helst problem för mig att sitta och titta på TV-program för små barn alldeles själv, nyss femtioett år fyllda. Mannen har ju redan slängt ett öga på några av avsnitten på fritids, som sagt.

pps Jo, sedan såg vi ju Kändisbarnvakten och Bäst i test förra helgen också, tillsammans med bästa Farah och Ankan! Så kul grej att få titta och fredagsmysa och quiz:a tillsammans med dem, även om vi såg det på play på lördagen. Mys är ju bra och kul och livsnödvändigt, och bör därför inte reduceras och klämmas in på en enda kväll i veckan, tycker vi. Mer mys åt folket! Eller hur? Va, äter ni äpple? Nu? Jaha. Kul för er då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar