onsdag 16 september 2020

Det här är min street art-VÄGG!


Jodå. Här fortsätter mina storslagna tankar och funderingar från igår. Hm, igen. Fast nej, inget mera hm, DET HÄR ÄR MIN VÄGG!!! Hur fin?

Eller min och min. Mannen har tagit fotot på den urgulliga tishan. (Och det stolt uppvisande lika urgulliga barnet i den!).

Och texten är ju - förstås - inte heller min. Det är tydligen något ordsmart spanskt (kläd)företag som ligger bakom ett av mina favorit-T-shirt-citat ever: WHAT IS THE NAME OF EACH ONE OF YOUR LEAVES, MR. TREE?

Vilken bra fråga, va? Vad heter vart och ett av löven på träden? En fråga som barn och andra miljösmarta personer ställer sig. En fråga alla borde ställa sig. Vi borde naturligtvis vara rädda om varenda löv. Och varenda människa - som löven kanske också kan få symbolisera, i en vidare bemärkelse.

Vad tycker ni? Skulle motivet göra sig i storformat? På en lagom avlång yttervägg?

Tycker det är fint att det inte syns exakt vad det står, att man får gissa lite. Eller googla. Eller fortsätta undra och fundera runt det. Tänker mig att det skulle bli fint med vecken i tyget, precis som det ser ut på fotot, och en liten bakgrundsglimt - plus mina ditlagda effekter som jag tycker blev passande i sammanhanget.

Varje löv är viktigt, tänk på det.

Sköt om er.

<3
/helena

ps Nu är det ju (som tur är!) inte jag som ska måla väl valda delar av den lilla stadens stora väggar färggranna och glada. Det är tolv olika konstnärer. Hög(hus)intressanta. Och mycket begåvade. Tolv olika stilar, olika uttryck, i bästa street art-stil och i en del mycket originella och personliga framtoningar. Gå in på hemsidan och läs på lite om dem, vetja. För nu börjar No Limit Borås, Artscape Edition 2020!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar