torsdag 24 september 2020

Två par

Rosa hjärtan. De hade jag i de små öronen. Kunde bara inte med att lämna bort dem, in dem, till Myrorna tillsammans med allt 80-talskrafs. Visserligen snyggt krafs, men still krafs liksom. Dessa hjärtan fick stanna kvar, och Kleopatra. Kan det vara hon, på det andra paret? Minns inte de här örhängena alls, helt oäkta är de säkert, nästan. Men fina. De här två paren får göra mina öronsnibbar sällskap i höst, tänker jag mig. 

På tal om rosa. På tal om par. Att Rosa Bandet designas av First Aid Kit i år, vet ni säkert redan. Mörk rosa färg, i manchester. Retro-känsla. Coolt. Med ett hjärta på, där också. Symboliserar kraften i att ha någon som finns där. Någon att hålla i handen. Och hopp. En bra känsla. Ett bra band. Klara och Johanna alltså. 

Och Lars. Wallin. Såg något om en scarf  fladdra förbi, tror det var i Damernas Värld. Ytterligare ett starkt, behjärtansvärt tema - i form av ett stiliserat mönster - till förmån för kampen mot bröstcancer. Något mer exklusivt, i begränsad upplaga. Härligt, ärligt, kvinnligt.

Det var bara det. "Bara".

<3

/helena

ps Det är inte bara Cancerfonden som säljer ett Rosa band, det gör även Bröstcancerförbundet. Köper du deras enfärgade sidenband går pengarna oavkortat till kampen mot just bröstcancer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar