onsdag 3 april 2019

Grön, grön, grön är färgen på...


...mina tankar. Men det vet ni ju. Bjuder bara på ett par bilder från nu:et nu, hinner inte mer, här pågår skapande verksamhet. Lite bilder, lite ord. Mest bilder just nu. Tog några riktigt bra grundfoton igår, nu återstår finliret. Bilder som ska användas som illustrationer till ord, bland annat. Några exempel kommer säkert in hit också.

Några exempel har ni förresten redan fått se (se förra och förrförra inlägget). 

Samtidigt försöker jag planera inför kommande påskpyntande i bästa vintage-anda. Puh. Fast ett roligt puh förstås.

Dessutom försöker jag - förgäves - slita blicken från numret av Hem & Antik som jag lånade med mig hem från bibblan. Läste senaste numret där på plats, men nummer ett, som jag lånade, är så himla fylligt och innehållsrikt. Det gör inte det minsta, att det står något med vinter på framsidan, passar snarare min smak - och de kyliga vindarna som fortfarande blåser vårsolen rakt i ansiktet - perfekt på något sätt.

Älskar servettringarna gjorda av gamla bestick! Och konstnärshemmet i Helsingfors! Och alla glaspjäserna, som en kvinna har samlat på sig genom åren! Särskilt det gröna glaset älskar jag! Surprise, surprise. 

Och retro-hemmet fyllt av keramik sedan då, för att inte tala om alla deras mönstrade tyger och smarta förvaringslösningar! Och antikhandlarens hem! Som en godisbutik, för oss som aldrig kan se oss mätta på ting med extra sting! Kan inte slita blicken från detta sköna nummer, helt enkelt. Tur att jag har två ögon. Och flera pekfingrar som kan trycka på många, många utropstecken.

Önskar bara att jag hade haft två hjärnor också. Minst.

Nu - fortsätta. Livet alltså. Vänta på mig!

<3
/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar