fredag 29 januari 2021

Vardag med helgvibbar, eller tvärtom.

Hallå där, vad gör ni? Här hemma pågår flera bildprojekt samtidigt. Ett ligger där på bordet, det blev väl som bäst halvbra.

Vi får väl se hur det blir när det är färdigredigerat. Kanske tycker jag det förvandlas till tvåtredjedelsbra då?

Jaja, det där är något av ett långtidsprojekt. Det ni ser på bilden ovan ligger närmre i tiden, på kärlekstema fotade jag häromdagen, fick finfint sällskap i soffan där en stund, nu är det undanplockat. Ni kommer få ta del av slutresultatet snart. Vänta bara.

Nu tycker jag vi tar och lyssnar - och tittar! - på lite cool vintage-musik. Vintersaga. Live. Med Monica Törnell, anno 1987.


Jodå, ni ska få en liten tjuvkik till. Ni börjar ana vartåt det lutar, va? Mot påsk lutar det. Medan snön ligger kvar ett tag till utanför fixar jag med påskbilder. Snötäcket här hos oss är visserligen väldigt tunt, så vi får väl se hur länge det blir kvar, ett par dar? Det här blev förresten inte det bästa, det blev ett annat tema, med en gullig påskhare, eller snarare en påskkanin. 

Måste snart sluta för det blev så stökigt på köksbordet efter kaninen, den var/är väl inte riktigt rumsren kanske. Haha, nej då, det är ingen levande kanin, men en rätt kul variant i sammanhanget, måste jag säga. Och vet ni vad? Jag kunde inte hålla mig, utan gjorde ett par julkort också av bara farten. I samma stil. Ja, inte med kaniner eller tuppar, men någonting ditåt. Nu blev ni allt nyfikna. Då får ni vara det, för jul är det inte än på ett bra tag, har jag hört. 

Nä, nu tar vi helg, va? 

Sköt om er.

<3

/helena

ps Får se om jag hinner titta in något i helgen, känner att jag vill och borde det. Känns som att jag kommit på efterkälken här inne, har så mycket annat att fixa med, som ni vet och ser. Men något litet borde jag hinna med. Kanske ska jag visa er den där bilden jag fixade till mannen? Eller så borde vi börja prata film. Den digitala festivalen med avsändare Göteborg har ju börjat! Och jag har inte ens hunnit redovisa förra årets bästa filmer (de bäst betygsatta av mig och mannen, som just vi såg under 2020, vill säga) eller berätta om den där braiga franska...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar