måndag 20 september 2021

Lek på allvar och djurduk

Fick för mig att jag skulle byta duk i köket. Det blev den här. Pandor och koalor och allehanda djur, på en stuvbit som inhandlats för många år sedan, men aldrig legat på bordet någon längre tid, vi får väl se hur länge den blir kvar den här gången.

Men innan jag täckte köksbordet med alla djuren, passade jag på att fota en bild. Eller om det blir ett par bra slutbilder av det till slut, det får vi se. Kommer ni ihåg mitt fototema: Lek med maten? Det är det jag håller på med här, ytterligare lite mer lek med maten alltså.

Blev ganska bra med det här animaliska tyget. Funkar fint till de grejer som står på där också, behöver knappt byta ut någon vintage-grej till någon annan vintage-grej, men det gör jag säker ändå. Och på väggen får det nog blir något mindre markant framöver, som inte konkurrerar med så mycket mönster. Får se vad vi kan hitta på där. Det blir en senare fråga.

En liten tjuvkik till på dagens fotning, ska ni förstås få. Lite sött. Lite kul. Har just redigerat klart, och jo, det blir nog rätt bra i slutändan.

Nähä, dags att flaxa vidare. Snart ska mitt bästa arbetsbord förvandlas till köksbord en stund igen. Och dammsugaren måste fram, hela golvet blev ju fullt av strösocker (varför läcker alltid - ALLTID - de där förpackningarna?). Det var ett litet pip från mig det. Eller ett vrål. Mest ett glatt brum, tror jag. Hoppas er vecka också börjat bra.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Måste nog fundera på att klippa av en bit till av duktyget, var just på väg att kliva på det - och riva ner ett par ömtåliga ting på köpet... Kanske skulle jag dela det mitt i tu? Då blir det ju två dukar. Hm. Får fundera vidare på det (när det inte knastrar så distraherande under fötterna längre...).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar