torsdag 3 december 2020

Varför inte skicka ett kulkort i år. Eller gul snö.

Hej på er. Efter en dag full av idéer, som har bollats fram och tillbaka och flugit genom luften som myggor en het och fuktig sommardag, landade jag här framför skärmen en stund. Här hos er. Hej. Sa jag det? ;)

Det resulterade i två färdiga bilder som jag ska använda framåt. Eventuellt för att illustrera något läsvärt med jultema och spänning i fokus. Förmodligen letar sig något av dem/det in hit så småningom. 

Hursomhelst blev det några julkort till gjorda, av bara farten. På kultema. Med vintern i fokus. Jag hoppas ni håller tillgodo med några av dem så länge. I väntan på filmtips, fotade vintage-grejer och någon typ av läsbar berättelse eller två, bland annat.

Gjorde en slags stjärna också. Men insåg ganska snabbt att just den här varianten mest liknar smutsig, gul snö. Och vi vet ju alla vad gul snö innebär - inget kul. Haha. Men slutresultatet av den här stjärn-snön blev faktiskt väldigt bra. Tro det eller ej.

Den här blev ju lite färgglad och så, tycker jag. Eller ser det bara ut som att en hund har pinkat fram texten? Nä. Eller?

Jaja. Nu är det ju snart storhelger på gång, hör ni!

Sköt om er.

<3

/helena

ps Vet inte riktigt hur det gick till, men jag tycker mina julkort här ovan ser ut som något slags virus vi väl alla känner till (alltför) väl vid det här laget. Ånej, ett muterat julvirus? Ett sådant som innebär att man inte kan sluta pyssla och dekorera och längta efter ett precis lagom tjockt snötäcke att stoppa om jorden med. Det handlar alltså om ett snällt virus. Ett vintervirus vars enda och värsta symptom yttrar sig som längtan efter mer mjuka värden. Som mjuk pepparkaka och runda roliga julkort - kulkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar