tisdag 26 juli 2022

Två särskilt fina försmaker

Jo, jag gjorde så här, angående den stora maffiga och lite höstlika Fem särskilt fina jag lovade er: Jag gjorde helt sonika två. Två i ett, på något bra vis. Med lite god smak och några godsaker i tanken. Fast helt utan mat och recept och sådant egentligen. Kryptiskt? Jodå, lite. Men ni kommer att förstå, så småningom, det lovar jag er.

Varför blev det då två? Istället för en enda med Tio särskilt fina vintage-grejer? Jo, för att det kändes för bökigt att plocka med en del känsligare material utomhus. För det var ute jag ville fota. Finns inget bättre foto-väder är regn, på flera sätt. Men några av sakerna ville hellre stanna inomhus. Andra ting var inte rädda för lite regn, som ni kommer att få se.

Blänket i blad och övrig grönska blir så himla fotogeniskt och vackert, tycker jag. Droppar, med insmickrande drag av dagg, på löv och mark.

Det var det. En försmak. Eller två då.

Sköt om er.

Och kram.

ps Sitter just i detta nu och njuter av blåstens framfart i grenverket utomhus, samtidigt som jag redigerar en del foton. Kanske hinner något komma in hit redan senare idag? Kanske blir det två olika Fem särskilt fina inlägg? Eller så bakar jag bara ihop dem till en salig vintage-röra, inne och ute tillsammans. Vi får väl se. Stay tuned, som man säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar