torsdag 23 juni 2022

Här hemma - lite fix och trix

Puh. Till slut. Fast jag höll nog inte mitt löfte helt. Löftet om bonaden, som ni kanske minns? Att om jag inte hittade en permanent plats till den snart (sa jag då, för ganska längesen nu) lovade jag att skänka tillbaka den till second hand-världen. Men så till slut, kom jag på det - den får bli matta istället! Röda mattan, vem vill inte gå på den? Och gärna då i sitt eget hem.

Annars håller jag mest på med lite småplock. Plockar ner och ändrar om lite. Dessutom har jag ju blivit en hejare på att riva ut sidor ur gamla böcker. Här ligger till exempel Beethoven och väntar på att hitta sin plats.

Här, på dörren, nedanför sollampan (ja, det är en adventsstjärna från början...) har jag satt upp lite andra urklipp.

Det här ljuvligt blommande trädet ska planteras om, så att säga. Den här tavlan, som jag ropade in för en billig peng på auktion en gång, har ju varit det första jag sett när jag vaknat upp (om jag inte vaknat på andra hållet då - då är mannen det första jag ser!) och nu tänkte jag att den ska få komma fram någonstans där den får komma mer till sin rätt. Fram i ljuset och verkligen visa upp sin naturliga fägring och alla färgprakt lagd i tjocka lager. Vi får väl se om det kommer ta lika lång tid att hitta en ny plats för den, som det tog att flytta bonaden från väggen och förvandla den till röda mattan. Förhoppningsvis inte.

Det var bara det.

Sköt om er.

Och kram.

/helena

ps Hinner jag, då kanske jag tittar in med något litet senare idag också. Något kul, om jag får till det. Eller nåt, i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar