fredag 11 november 2022

Basker i bädden. Och vintergrönt på andra sidan.

Visst. Han hade redan gått och lagt sig. Men jag ville ju så gärna se om han passade i sin nya basker. Vad göra? Prova den i bädden - såklart! Eller kanske inte direkt en självklarhet för alla därute, men mannen sa ju trots allt ordet blogginlägg så fort han fick syn på sin nya, klassiska - för att inte säga mytomspunna - huvudbonad. Jodå!

Sedan kastade han den tillbaka till mig - och då kom vi på det: Inomhus-frisbeen! Den seglar faktiskt riktigt långt, om man snärtar till den rätt med handleden. Basker ute, frisbee inne - vad tror ni om det? Bra grej? Nej? 

Jo, det tror jag. Vintern är lång och man får ju inte roligare än man gör sig, har jag hört. Här ska det spelas inomhus-frisbee. Och läsas på om städsegröna växter. Fick en grönskande, inspirerande tidning i present, just för att inspireras och kunna läsa på. Så det ska jag - också - göra.

Visst är han söt i basker? Hihi. Konstnärligheten liksom strålar ut och fram. Ser ju mer än någonsin ut som en poet, tror jag bestämt. Söt:ish? 

Sköt om er. 

Och kram.

/helena

ps Sitter och försöker jobba fram ett par bilder. En inspirerad av brevskrivande, och en med en fågel på, vi får väl se hur det går, kan inte koncentrera mig. Tanken på att frisbee heter frisbeear i plural (enligt obekräftad, kommersiell källa) vill inte lämna mig ifred. Det KAN det väl ändå inte heta? I så fall nöjer jag mig med EN...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar