tisdag 29 november 2022

Spegelblankt & stjärnklart

Jodå, vackraste vintage-stjärnan lyser mysigt med hjälp av led-lampan inuti. Den här trä-stjärnan påminner lite om den jag hade i mitt barnrum. Tror den hade en orange glasbit i mitten, där ljuset liksom kändes som en pärla.

Minns ni de här tallrikarna? Hittade två nästan perfekta i en hög med repiga, så där som det är när man letar skatter second hand. Två av åtta är kanske okej. Om man vill ha fler än två då? Då får man leta vidare på nästa ställe, helt enkelt. Eller något komplicerat kan det ju vara ibland. Fast ganska kul komplicerat, om ni förstår.

Åh, vad skönt att bli av med den där tunga spegeln som vi alltid har haft i hallen. Otymplig. Fast jag hoppas att någon annan gillar den, för nu är den inlämnad till Myrorna. Hemmablind - är det rätt ord att använda i samband med en spegel? Haha. Undrar varför man bara behåller och behåller vissa saker som man samtidigt retar sig på? Jaja, nu har vi i alla fall ärvt den här fina. Nätt och fin till både utseende och tyngd. Precis som jag, tra-la-la-laa!

Häpp!

Sköt om er.

Och kram.

/helena

ps I Limmared. Där kan ni hitta både det ena och det andra i vintage-väg. Där frodas retro- och antikbutiker som julstjärnor dan före dan. Där kan ni fynda bland sakerna vi älskar - de redan använda, och väl omhuldade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar