måndag 11 maj 2020

Kan man rama in vad som helst?


Jag tror ni vet mitt svar redan - JA! HAHA. Hade faktiskt glömt att jag ramat in den här instruktionen från det stora möbelvaruhuset. Tyckte bara att den var så kul. En sjusovare-instruktion. Passar ju perfekt i dessa karantäntider, tänker jag. Som en påminnelse om att inte släppa tyglarna helt, nu när det lättas upp lite grand runt omkring oss.


Ett snyggt bokomslag gör sig ju hur bra som helst på väggen. Eller ett sådant här superläckert försättsblad.


Varför inte spara de bästa bilderna i almanackan när året är slut? Frame it, vet ja!


Börjar bli svårt att hitta ramar till alla fina teckningar som strömmar in till hemmet via bästa lärarvikarien - mannen! Men det finns ju andra lösningar. Som en kemtvättsgalge + två klädnypor = lätt som en plätt!


Riktigt gamla notblad, de vet ni att jag gillar. Många av framsidesmotiven på dem är så väldigt fotogeniska.


Cavatina. Från Deer Hunter. Ett aningen nyare notblad. Underbar musik, som jag önskade att mannen skulle få tid att lära sig någon gång. Men bilden känns för våldsam för mig. Även om det är självaste Mr De Niro.


Så, jodå, svaret är ja, helt klart. Man kan rama in vad som helst. Även om en hel del blir snyggt utan ram också.

Ångrade mig så när jag slängde skyddsomslaget till en bok innan. Det var visserligen skrynkligt och dant, men det hade ändå blivit snyggt bakom glas och ram, tror jag. Ska jag plocka upp det från soporna? Nej.

<3
/helena

ps På tal om deer. Fatta att det kom ett rådjur och sprang mitt emellan höghusen igår. Sprang för livet, kändes det som. Undrar hur det gick för den stackaren. Om den hittade hem igen. Hoppas det. Den hade i alla fall tur med vädret, sa mannen. Ja, det regnade ju och var därför ganska folktomt utomhus just då, igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar