fredag 19 november 2021

Fyra särskilt fina?

Vet inte varför jag satte dit frågetecknet efter, egentligen. För det är ju just fyra särskilt fina vintage-saker på bilden - fotot jag nyss tog. 

Eller jag vet ju varför, förstås, för att kategorin av inlägg där jag brukar visa upp några av mina redan använda saker, som jag brukar uttrycka det, kallas Fem särskilt fina. Och nej, det ska inte reduceras ner till fyra saker bara.

Det ÄR faktiskt fem saker på bilden, eller fler till och med, men några syns inte så bra, och det är som det ska vara, i sin ordning och så, för det här är bara en så kallad teaser.

Tyckte det var väldigt längesedan som det plockades samman en ny konstellation av mer eller mindre gamla ting här inne, så jag passade på att fota en Fem särskilt fina till er, när jag ändå pysslade med några andra av mina kameravinklar.

Snart, snart kommer de in hit, hoppas jag. Eller åtminstone snart-ish. Förmodligen inte redan idag, så ni inte sitter där och trånar och väntar, menar jag. Haha, som om ni inte hade annat att göra en fredag i novent. Nåväl.

Sköt om er.

<3

/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar