torsdag 20 januari 2022

Flygfärdig, senfärdig och söt

Hej där. Nej, det handlar inte om mig i rubriken. Hehe. Skulle väl möjligtvis vara det där med söt då. Nej, det handlar om tre bilder som jag vill dela med er idag. Det här är ett sätt att bildjobba som jag tycker är både lite kul och smidigt. Lite fuskigt är det också. Här har jag "lånat" tre svartvita foton ur en bok. Upphovsrätten då?

Den behöver vi inte alls oroa oss över, för här handlar det om en väldigt gammal bok med foton från en annan tid. Även om de fina djuren däruti är tidlösa. Dessutom har jag förvanskat och förändrat - och förhoppningsvis förskönat - dem så mycket att jag definitivt har gjort dem helt till mina egna. En slända, kan hända, måhända?

Jodå. Men jag undrar om ni klarar av att se vilket djur jag och redigeringsprogrammet har förfinat här. En vän, en ofta skygg en. Gråbrun är den väl normalt, med en vit fläck därbak. Ringer det några Bambi-klockor?

Men se där, en fjärde fjäder-vän blev färgglad av bara farten. En gullig, ullig vän. Och klok, sägs det. Som en bok.

Det var allt jag hade till er idag. Hoppas ni har det bra, where ever you are.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Målar fortfarande mycket analogt nu. Blir väl snart hjärnskadad (mer än vanligt...) av alla färgdofter. Fast alla färger måste väl vara miljömärkta och pretty softa idag, tänker jag. Borde ha bättre koll på vad jag använder kanske? Jo. Såklart. Naturligtvis. Får kolla upp närmre, innan hjärnskadorna blivit mer permanenta och omöjliggör någon som helst tankeverksamhet. Haha. Jag skojar! Men ändå. Hörde ju om det här med att tatueringsfärg har fått en ny nivå av miljövänlighet, och det var väl på tiden då kanske. För är det någonstans man verkligen vill vara hyfsat klimatsmart så är det väl på, i, och under huden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar