tisdag 25 januari 2022

Två teasers (heter det så?)

Har fotat och målat och bildjobbat en hel del idag. Ljust och fint väder att hålla på med färg och form i. Kanhända är det en Fem särskilt fina på väg in hit. Eller så blir det något annat av det. Lite vintage-vibbar blir det förstås i vilket fall. Mycket vintage-vibbar. Här möter vintern våren, tycker jag det ser ut som. Fast det är svårt att säga om det är en vit vinterkanin och en vårklädd skyddsängel som snackar skit och väsentligheter, eller om det är påskharen som skuttande möter julängeln på väg att flyga sin kos för den här gången.

Plockade fram den gamla gröna lampskärmen också. Kanhända har jag en vårbetonad återanvändningsidé som jag vill dela med er. Eller också blir det bara ytterligare ett inlägg där ni tvingas titta på de där löven. Men löv gör ju aldrig ont att titta på, va?

Det var det hela. Eller det lilla. Snart kommer det mera, som ni förstår.

Sköt om er.

<3

/helena

ps Heter det så i plural? Teasers? Jag tänker på alla scenarios vi ständigt hör talas om, som egentligen heter scenarier, väl? Jaja. Anyway. Hoppas ni känner er taggade på att ta del av smått och gott i den här stilen snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar