söndag 30 januari 2022

Här hemma - hjälpsamma hipsters, bland annat

Har klänningen/gardinen blåst upp på köksbordet, eller hur ser det ut? Nej då, här arrangeras ett par foton för er att ta del av.

Och tydligen ska vi fortsätta vår konstnärliga klimat-debatt, för här håller mannen på för fullt med nästa steg i den. Bra, för jag har just lagt ner den senaste färdiga målningen till handlingarna, bland de andra alstren däri.

- Nonfigurativt, sa mannen.  

- Bra bra och kul, sa jag.

Om vi har tomtar kvar framme fortfarande, undrar ni, ja? Nej.

Nej, det här är inte två genomskinliga vintage-tomtar signerade glasriket i Småland, det här är två hjälpsamma hipsters. 

Oj, vad intressant det set ut. Här växer det fram mönster organiskt på något sätt, genom pennans framfart på det återanvända pappret.

Jodå. Direkt efter julen tagit slut, då förvandlas de här tomtarna till hipsters istället. En gång i tiden, i deras begynnelse, var de tänkta som värmeljushållare, men det känns inte värst hållbart att ha det som yrke numera, därför har de skäggprydda omskolat sig till små skålar. Däri kan man lägga något gott. Något sött. Eller något sött och gott som fruktkarameller. Kanske inte jättemiljövänligt med godis med extra papper på, men ändå.

Det var en kort direktrapport från vår vintage-söndag det. Hoppas ni inte blåst bort. Hoppas ni har en fin dag!

Sköt om er. 

<3

/helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar