söndag 9 oktober 2022

Här hemma - rosa på bakidan, också. Och mys.

Hej på er. En liten hälsning från en bra och fin dag. Först sol genom löv, sedan mysigt LED-ljus över kära ting.

Har pysslat lite mer med mitt eget bildskapande, och printat ut en del av det också. Det är lätt till att månadens färg tar sig in mest överallt, tycker jag. Och det gör ju såklart ingenting. För nu är vi ju alla gärna R-O-S-A!

Ni som hängde med på gårdagens digital-bild, ni anar säkert att jag inte kunde låta bli att printa ut den också, på direkten liksom. Bums. Den blev faktiskt smått underbar! En enastående tredimensionell effekt tog sig över och igenom till det mer plana, 2D, som vi väl kan kalla det. Eller helt enkelt den platta ytan. Det rutiga mönstret får hela sjöjungfrun att lyftas fram ur sin sjö, så att säga. Löjligt nöjd, är jag i vilket fall. Bara så att ni vet. ;)

Var precis på väg att lägga in den somriga gröna pastell-slätten till vintervila, när jag fick en snilleblixt och kom på att det går att utnyttja baksidan på den. Ni vet så där som man kan göra, fästa något motiv på baksidan och låtsas att det är framsidan ett tag.

Så där ja, en komplett häst. Nåja, häst-ish i alla fall. En (s)kär och galen häst att låta pryda sin plats. Hoppla!

Nu ska jag skritta vidare i tillvaron, tänkte jag. Trava iväg och printa ut en kul grej till, tror jag bestämt.

Sköt om er.

Och kram.

/helena

ps Fästa upp något annat på baksidan av en redan befintlig tavla, det är sådant man kan göra helt utan dåligt samvete när man mest sysslar med att förvärva loppis-konst som inte kostar många korvören. Snygg och cool konst, javisst, men billig och prisvärd som sjutton. Bättre begagnade motiv alltså. Passar utmärkt tillsammans med något sprillans nyutprintat också, vetja. 

Här kan ni länka er bakåt och ta en titt på den gröna sköna framsidan på tavlan, om ni är nyfikna och inte minns den. Och här kan ni kika på alla hästarna, som jag skapade fram en vacker dag i augusti. Eller var den småful?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar