söndag 11 december 2022

Vackraste julkortet i hela stan!

Det här fick jag av Adrian. Eller det var förstås mannen som fick det på fritids där han jobbar ibland. Men sedan sträckte han fram det till mig, som han brukar göra. För mig att rama in eller sätta upp eller fram eller så.

Vad gör ni idag då? Besöker en av alla julmarknader? Eller sitter hemma och pysslar? Börjar ju bli hög tid att fixa med julkorten, om man har tänkt skicka dem med snigelpost och julmärke alltså. Kanske vill ni göra som Adrian, skapa något själva. Det är väl det allra finaste, om man hinner det. Unikt och personligt att få något som är handgjort av någon som tänker just på dig.

Sedan, inte vet jag, men det påminner mig om något - julkortet. Hm. Kan det vara den här T-shirten som jag skapade? Som visserligen är lite fusk, för att jag använder T-shirt-texter som redan finns och gör något lite eget av dem. Som den här jag knåpade ihop i somras. Surrounded by plants & happiness. Vem vill inte vara det? Helst året runt. Biologisk mångfald. Ett utrotningshotat ord som vi måste säga - och hylla och lyfta fram i rampljuset - oftare. Helst jämt.

Visst är det fint? Älskar särskilt hur polkagrisen verkar liksom växa upp ur marken. Är det något som kan bli verklighet? Nu till våren? Ett helt blomsterland fullt med randiga stjälkar. Vore kul, helst redan nu till jul. Yes!

Tack Adrian!

Sköt om er.

Och kram.

/helena

ps Här kan ni se hur "min" T-shirt ser ut i sin helhet, om ni vill och hinner och så där. Magkänslor, ja, det finns det ju många.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar